Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк відмітив професійно організовану роботу прикордонників у КПВВ

НАЗАД
16 червня 2016 14:16

Під час робочого візиту до зони АТО радник Міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк ознайомився з діяльністю прикордонників та з організацією роботи контрольних пунктів в’їзду-виїзду, що на лінії р

Під час робочого візиту до зони АТО радник Міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк ознайомився з діяльністю прикордонників та з організацією роботи контрольних пунктів в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в Донецькій області.

Разом з першим заступником начальника Східного регіонального управління Державної прикордонної служби полковником Ігорем Левадним та з начальниками Донецького та Краматорського загонів він побував у КПВВ «Гнутове», «Новотроїцьке» та «Мар`їнка». Також радник міністра відвідав прикордонників, які несуть службу разом з військовослужбовцями ЗСУ  на контрольних постах.

Своїми враженнями та станом справ на лінії зіткнення Зорян Шкіряк поділився на прес-конференції в Маріуполі. Він відмітив, що КПВВ  забезпечені усім необхідним, а робота прикордонників організована на найвищому рівні, якого тільки можна досягти в той час, коли фактично під боком  проходять активні бойові дії.

Зорян Шкіряк зауважив, що сьогодні можна говорити про абсолютно відповідальний підхід з боку керівництва Державної прикордонної служби в організації несення служби на КПВВ. Також він виокремив фактори ризику, що стосуються безпекової складової прикордонників у так званих «сірих зонах», та зауважив, що військові, які опинилися у цій зоні,  миттєво стають ціллю снайпера. Також Шкіряк відмітив злагоджену роботу прикордонників із іншими взаємодіючими органами, що долучаються до контрольних заходів на КПВВ.

-   Військові роблять усе можливе задля виявляння зброї, непроникнення терористів під виглядом мирних жителів та контрабанди  А прикордонники роблять усе від них залежне, щоб процес перетину лінії зіткнення для громадян був найбільш комфортним, і для цього Державна прикордонна служба організовувалась професійно у відповідності до тих обов’язків, які на себе  бере Україна, – сказав Шкіряк

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси