П’ятьом мандрівникам зі «сходу» не вдалося подолати Карпати

НАЗАД
24 березня 2014 15:04

Прикордонники Чопського загону  затримали у минулі вихідні п’ятьох незаконних мігрантів  зі «сходу». Чотирьох осіб, які рухалися в напрямку українсько-словац

Прикордонники Чопського загону  затримали у минулі вихідні п’ятьох незаконних мігрантів  зі «сходу».

Чотирьох осіб, які рухалися в напрямку українсько-словацького кордону, прикордонники відділу «Великий Березний» затримали на підступах до державного рубежу. Затримані пояснили, що жодних документів при собі не мають і є вихідцями з Афганістану. Згодом правоохоронцям стало відомо, що чоловік та жінка (подружжя) вже раніше затримувались за спробу незаконного перетину кордону зі Словаччиною поблизу Ужгорода. Для інших двох чоловіків, які між собою та з подружжям не були знайомі, подібний вояж виявився першим.

На запитання щодо країни призначення один із затриманих повідомив, що хотів потрапити до Німеччини. Решта правопорушників відповіли, що в будь-яку країну ЄС.

А прикордонники відділу «Верховина Бистра» затримали громадянина Російської Федерації. Чоловік без будь-яких документів мав намір незаконно потрапити до однієї з країн Західної Європи.

Правопорушників було доставлено до підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та їхню подальшу долю визначить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси