П’ятеро іноземців намагались перетнути кордон за підробленими документами

НАЗАД
27 листопада 2012 12:43

Громадянин Конго вилітав рейсом зі Львова до Румунії за паспортом громадянина Бельгії, а от громадянка Туреччини видавала себе за болгарку.

Громадянина Вірменії, який намагався виїхати з України за чужим закордонним паспортом, затримали вчора прикордонники  Мукачівського загону. Чоловік прямував в Угорщину автомобілем «Мазда» через пункт пропуску «Лужанка». Як виявилось, щоб перетнути кордон  чоловік надав чужий документ, що належить громадянину України.

Ще одного іноземця, який мандрував  по підробленому закордонному паспорту затримали прикордонники Мостиського загону в пункті пропуску «Краківець». У громадянина Латвії прикордонники виявили ознаки підробки в паспортному документі.                                                                           

Також учора охоронці кордону затримали ще трьох іноземців, які намагались залишити Україну за підробленими та чужими документами. Так, громадянин Конго вилітав рейсом зі Львова до Румунії за паспортом громадянина Бельгії. А от громадянка Туреччини видавала себе за болгарку, а громадянин Грузії пред’явив на контроль підроблену посвідку на проживання на території України. Правоохоронці затримали їх в аеропортах «Харків» та «Бориспіль».

Відносно усіх затриманих прикордонниками було проінформовано співробітників МВС для досудового розслідування та прийняття рішення відповідно до вимог нового Кримінально-процесуального кодексу України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси