П’ятеро афганців на шляху до Євросоюзу не змогли подолати річку Тису

НАЗАД
13 травня 2013 11:15

 

  На шляху до омріяного Євросоюзу правопорушникам необхідно було подолати річку Тиса, якою проходить українсько-угорський державний кордон. Але і до цього, як виявилося, вони були готові. 

 

Нещодавно прикордонники Чопського загону затримали поблизу  держрубежу з Угорщиною чергову групу  незаконних мігрантів з Південно-Східної Азії.

Прикордонний наряд відділу «Саловка», який патрулював ділянку відповідальності, виявив за допомогою приладу нічного бачення п’ятьох невідомих осіб. У результаті пошуку правопорушників було затримано 5 незаконних мігрантів – чотирьох чоловіків та одну жінку. Жоден із затриманих правопорушників не мав при собі документів, які могли б посвідчити їхню особу, а прикордонникам вони відрекомендувались повнолітніми громадянами Афганістану. Варто також зауважити, що на шляху до омріяного Євросоюзу правопорушникам необхідно було подолати річку Тиса, якою проходить українсько-угорський державний кордон. Але і до цього, як виявилося, вони були готові. Адже неподалік від місця затримання афганців, охоронці кордону виявили два гумових човни. Скоріш за все, цими плавзасобами «мандрівники» хотіли потрапити по той бік кордону.

Правопорушників було доставлено до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси