П’ятьох «шукачів щастя» затримано на кордоні зі Словаччиною та Угорщиною

НАЗАД
10 серпня 2018 10:00

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону завадили трьом порушникам незаконно перетнути державний кордон поза пунктами пропуску.

Зокрема, двох вихідців із Чечні затримали військовослужбовці відділу «Тиса» безпосередньо під час їхньої спроби подолання загороджувального паркану на кордоні. А громадянина України, який намагався незаконно потрапити до Словаччини, виявили та затримали прикордонники відділу «Великий Березний». Під час затримання наш співвітчизник чинив опір та сипнув перцеву суміш в обличчя військовослужбовцю.

Стосовно усіх правопорушників складено відповідні протоколи за статтями 204-1 та 185-10 КУпАП.

Ще двох нелегальних мігрантів затримали учора ввечері в рамках цільових профілактичних заходів «Мігрант» прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону спільно зі співробітниками Нацполіції.

Так, отримавши інформацію від місцевого мешканця про появу чужинців у прикордонні, військовослужбовці загону негайно організували спільні з поліцією оперативно-розшукові заходи та за 50 метрів від держрубежу виявили двох чоловіків без документів. Затримані повідомили, що є громадянами Монголії й мали намір незаконно перетнути українсько-угорський кордон та в подальшому залишитись в одній з країн Європейського Союзу.

Для складання протоколів про адміністративні правопорушення та проведення перевірочних заходів іноземців доставлено до відділу прикордонної служби. Заходи по встановленню кола осіб, причетних до організації правопорушення тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси