П’ятниця тринадцяте – закоханим не перешкода

НАЗАД
13 лютого 2021 14:36

Подружжя прикордонників, Максим та Альона, свої стосунки будували, долаючи життєві перепони та народні забобони.

Максим та Альона познайомилися під час навчання в Національній академії Держприкордонслужби імені Богдана Хмельницького. Та спілкування між молодими людьми почалося в оригінальний спосіб.

Альона першою звернула увагу на хлопця, який був на один курс старшим. Дівчина соромилась розпочати живе спілкування, тому постійно придивлялася на бирку на флязі Максима, щоб дізнатися його прізвище. Коли, нарешті, це вдалося, дівчина курсантка знайшла бажаного старшокурсника в одній з соціальних мереж. Вийшло так, що люди, які жили на сусідніх поверхах, познайомились і почали спілкуватися в Інтернеті.

Згодом спілкування перемістилося в «живу» площину. Молоді люди постійно бачилися в Академії та разом ходили у звільнення. їх стосунки переросли у справжнє кохання, але достроковий випуск офіцерів з вишу в лютому 2015 року означав для молодої пари тривалу розлуку.

Максима направили служити на Львівщину, але молодий лейтенант зміг витримати розлуку з коханою буквально кілька тижнів. Він узяв відпустку і буквально примчав вітати дівчину з днем народження. Альона сміється, розповідаючи, що наступного дня, в п’ятницю 13-го, Максим зробив їй пропозицію. Згодом вони справили весілля.

Після випуску Альона почала проходити службу на Львівщині поруч з коханим. У 2018 році у сім’ї прикордонників народилася донька. Поки дружина була у відпустці по догляду за дитиною, чоловіка перевели на схід. Альона, звичайно, поїхала з ним, а невдовзі, знову повернулась на службу поряд з чоловіком.

Сьогодні, загартоване різними випробуваннями долі подружжя, впевнено справляється з різними викликами, як вдома, так і на службі і точно не боїться п’ятниці тринадцятого.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси