П’ятеро нелегалів із В’єтнаму прикордонники затримали на Закарпатті

НАЗАД
19 травня 2017 10:00

Автомобіль, в якому українець перевозив п'ятеро громадян В'єтнаму, затримали сьогодні вночі військовослужбовці відділу «Новоселиця» спільно з представниками Національної поліції та СБУ у Закарпатській області.

Автомобіль, в якому українець перевозив п’ятеро громадян В’єтнаму, затримали сьогодні вночі військовослужбовці відділу «Новоселиця» спільно з представниками  Національної поліції та СБУ у Закарпатській області.

Інформацію про можливу появу групи незаконних мігрантів прикордонники отримали від співробітників оперативно-розшукового відділу. В результаті проведених спільних заходів міжвідомчою групою було організовано пошук та затримання правопорушників. Як результат, близько третьої ночі, у прикордонні правоохоронці зупинили легковий автомобіль «ВАЗ», у якому наш співвітчизник перевозив нелегалів із В’єтнаму – 4 чоловіків та одну жінку. Як згодом пояснив водій, іноземців він підібрав по дорозі та за грошову винагороду повинен був доправити до села Дубриничі, що біля українсько-словацького кордону.

Наразі тривають фільтраційні заходи. Після з’ясування усіх обставин правопорушення іноземців буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Порушення або спроба порушення державного кордону України». Також розглядається питання щодо притягнення водія до кримінальної відповідальності за ст.332 Кримінального Кодексу «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси