П’ять років на варті кордону

НАЗАД
26 червня 2024 15:24

Сьогодні, 26 червня, Регіональному управлінню Морської охорони Державної прикордонної служби України 5 років з дня створення. Наразі Морська охорона ДПСУ рухається у напрямку Європейської інтеграції та вибудовує свою роботу на кращих принципах й законодавстві морського права розвинутих морських країн НАТО.

Традиційно, окрім вручених відзнак, грамот і подяк за сумлінну службу, до особового складу звернувся начальник регіонального управління контр-адмірал Олег Костур.

«Бойові побратими та посестри! Щиро вітаю вас з нагоди 5-ї річниці! У час, коли Україна протистоїть агресії, ваш внесок у захист морських кордонів є надзвичайно важливим. А ваша мужність, стійкість та відданість нашій державі викликають щире захоплення та вдячність. Кожен ваш день на службі є свідченням вашої непохитної сили і непереможного духу. Нехай Бог охороняє вас від небезпек, а сила та єдність завжди будуть поруч. Я, як і ви, вірю у нашу перемогу і дякую вам за кожен день, спільної боротьби.

Боротьба триває. Вірю, що найближчим часом рідні та близькі зможуть обійняти своїх героїв, які сьогодні знаходяться у ворожому полоні. В бою за незалежність нашої країни гинуть кращі її сини та доньки. Вони завжди будуть в нашій пам’яті та наших серцях», – зазначив контр-адмірал.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси