Пух – невід’ємна складова єдиного потужного механізму

НАЗАД
13 листопада 2022 11:18

Прикордонник Віталій з позивним Пух – один з тих рішучих та відважних, які сьогодні на передовій боронять нашу країну від російської навали.

Зараз він разом з побратимами виконує бойові завдання на Донеччині. Ділянка, де дислокується підрозділ, – одна з найнапруженіших та найскладніших. Щоденні бойові дії, цілодобові обстріли та постійна бойова готовність стали практично буденністю. Пух розповідає, що днями по місцю розташування його підрозділу, ворог здійснив більше трьох десятків обстрілів за добу.

Прикордонник родом з Хмельниччини. Обравши професію захисника державних рубежів, він вступив до Національної академії Держприкордонслужби ім. Богдана Хмельницького, а по її закінченні проходив службу на Буковині, Луганщині та Київщині. З початком російського вторгнення ще у 2014 році давав відсіч ворогові у зоні проведення АТО.

По завершенні військової кар’єри Віталій вийшов у запас та планував нарешті приділити час сім’ї. Пухом його назвала кохана дружина за привітність і особливу доброту. «Добрий, наче Вінні Пух», – жартує дівчина.

Усі плани Віталія 24 лютого зруйнувала звістка про початок повномасштабної війни. Не вагаючись, прикордонник повернувся у стрій. Спокій і доброта, такі притаманні чоловікові, змінилися на рішучість, гнів і лють воїна.

Віталій розповідає: «У нас і тепер немає часу на роздуми чи сумніви. Ми з моїми хлопцями стоїмо один за одного. Ми працюємо як єдиний потужний механізм, який із впевненістю, крок за кроком виборює перемогу. Жодному ворогові не здолати таку міць».

Підрозділ, у складі якого воює Віталій, має значні успіхи у виконанні бойових завдань. За виявлену мужність та досягнення у бою подяку прикордонникам висловив Президент України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси