Психологічна робота з ветеранами – за кращими практиками та сімейною терапією

НАЗАД
07 лютого 2022 14:26

Психологи Національної академії Держприкордонслужби України взяли участь у тренінгу «Розширені навички ефективної роботи з ветеранами та їхніми травмами».

Захід проводився у місті Києві в рамках IOM Veteran Projekt представництвом Міжнародної організації з Міграції (МОМ) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

До тренінгу також були долучені представники закладів вищої освіти МВС України та фахівці психологічних служб з різних міст України, які у своїй професійній діяльності дотичні до роботи з ветеранами та їхніми травмами. Тренінг проводив Джошуа Креймаєр (Joshua Kreimeyer) – професор програми для магістрів клінічної практики з питань психічного здоров’я Університету Регіс (Денвер, штат Колорадо) та факультету Міжнародного інституту післядипломної освіти (м. Київ). Ліцензований професійний консультант та сімейний терапевт Джошуа Креймаєр, маючи досвід роботи в амбулаторіях загальної практики, приватної практики та сімейної терапії у системі медичних закладів Міністерства у справах ветеранів США, поділився знаннями та набутим практичним досвідом з учасниками тренінгу.

Участь у заході дала можливість поглибити знання та вдосконалити навички щодо надання психологічної допомоги ветеранам та їхнім родинам, які доцільно застосовувати в роботі з відповідною категорією персоналу академії.

Зміст та результати тренінгу плануються до обговорення практичними психологами відділення психологічного забезпечення Національної академії з метою впровадження їх у систему морально-психологічного забезпечення вищу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси