Протягом минулої доби у пунктах пропуску на державному кордоні виявлено близько 1,7 тисячі пачок сигарет

НАЗАД
03 лютого 2018 14:39

Співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами в пунктах пропуску на державному кордоні України.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами в пунктах пропуску на державному кордоні України.   

Так, минулої доби у пунктах пропуску «Доманово», «Рава-Руська», «Грушів та «Устилуг» прикордонники Луцького та Львівського загонів виявили більше 800 пачок контрабандних сигарет. Цигарки намагалися перевезти через кордон громадяни України. Під час перевірки з’ясувалося, що куриво вони сховали в конструктивних особливостях своїх автівок «Ауді», «Сеат», «Рено та «Мерседес». Виявлені сигарети вилучені встановленим порядком.

Також учора правоохоронці Луцького загону виявили майже 70 пачок контрабандного тютюну в хребтових балках вагонів вантажних потягів в пункті пропуску «Володимир-Волинський-з/в». У такий спосіб сигарети намагалися вивезти з України.

Ще два транспортні засоби виявили прикордонники Мостиського та Чернівецького загонів у пунктах пропуску «Шегині» та «Порубне». У мікроавтобусі «Опель» та легковому автомобілі «Фольксваген»», які прибули під керуванням громадян України та Румунії, правоохоронці виявили тайники з тютюном в паливному баку та в панелі приладів автівок. Саме так українець та іноземець намагалися перевезти через кордон 680 та 140 пачок сигарет відповідно. Сума оцінки вилученого курива склала більше 21 тисячі гривень. Крім того, громадянин Румунії позбувся ще й власного автомобіля.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси