Протягом антикорупційної акції «Доброчесність» прикордонники задокументували 351 випадок пропонування хабарів

НАЗАД
26 грудня 2016 11:25

У Держприкордонслужбі України протягом року активно проводились заходи, направлені на боротьбу та викорінення проявів корупції. Для активізації роботи у цьому напрямку проводились профілактичні заходи та антикорупційні акції «Чисті руки», «Я не беру хабар

У Держприкордонслужбі України протягом року активно проводились заходи, направлені на боротьбу та викорінення проявів корупції. Для активізації роботи у цьому напрямку проводились профілактичні заходи та антикорупційні акції «Чисті руки», «Я не беру хабарів» та «Доброчесність», які дали досить позитивну динаміку.

Зокрема, спостерігалася стала тенденція відмов військовослужбовцями від неправомірної вигоди. При цьому тільки протягом антикорупційної акції «Доброчесність», яка тривала з 3 жовтня по 26 грудня, задокументовано 351 випадок відмов прикордонниками від хабарів, які намагалися надати громадяни для прийняття охоронцями кордну неправомірних рішень. 

Наразі запущені прикордонним відомством механізми та проведена робота у  боротьбі з корупцією щоденно приносить позитивні результати на всіх напрямках охорони державного кордону, адмінмежі та лінії розмежування. Так, минулої доби у КПВВ «Майорське» співробітники Краматорського загону зафіксували три випадки, коли наші співвітчизники намагався «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду, однак їм це не вдалося. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого про правопорушення було проінформовано співробітників Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси