Протягом доби прикордонники виявили 7 іноземців, які прямували до державного кордону

НАЗАД
31 липня 2015 11:29

Державна прикордонна служба України продовжує вживати комплекс заходів щодо протидії незаконній діяльності на державному кордоні. Зокрема, особлива увага

Державна прикордонна служба України продовжує вживати комплекс заходів щодо протидії незаконній діяльності на державному кордоні. Зокрема, особлива увага приділяється боротьбі з незаконною міграцією.

В рамках проведення операції «Кордон-2015», в районі н.п. Нижні Ворота (Закарпатська обл.) співробітники мобільної прикордонної застави Мукачівського загону спільно із співробітниками МВС під час перевірки автомобіля виявили 4 громадян Іраку, які рухалися до лінії державного кордону. За отриманою інформацією вони навчаються в одному з вузів Тернополя. Також на ділянці відповідальності відділу служби «Вилок» прикордонники цього ж загону затримали громадянина Сирії, який незаконно намагався перетнути кордон.

Крім того в районі н.п. Рава-Руська, що на Львівщині, прикордонники заздалегідь отримали інформацію від місцевого жителя щодо осіб, які мають намір  незаконно перетнути лінію державного кордону. Так, під час перевірки рейсового автобусу «Львів - Дев’ятир» прикордонники виявили двох громадян Туреччини, які у ході співбесіди не змогли пояснити  свою мету перебування у цьому районі.

Загалом з початку операції «Кордон-2015» прикордонники у взаємодії з іншими органами влади виявили 483 незаконних мігрантів, з яких 41 – дитина. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси