Протягом доби прикордонники ловили незаконних мігрантів, перехоплювали позашляховик та не допустили вивозу за кордон українки

НАЗАД
16 березня 2014 11:48

Незважаючи на те, що основні зусилля Державної прикордонної служби зараз зосереджені на охороні українсько-російського кордону, інші ділянки також не залишаються поза увагою правоохоронців.

Незважаючи на те, що основні зусилля Державної прикордонної служби зараз зосереджені на охороні українсько-російського кордону, інші ділянки також не залишаються поза увагою правоохоронців.

Так, персоналом відділу «Піща», що на кордоні з Республікою Білорусь, 15 березня був виявлений позашляховик який рухався вздовжлісосмуги поблизу державного кордону. Прикордонникам вдалося перехопити автівку на відстані 1 км від лінії держрубежу. Водій позашляховика «Тойота – Лендкрузер» - громадянин України, що мешкає у Києві, запевнив прикордонників, що він з товаришем, громадянином Білорусі, нібито оглядали деревину у лісосмузі. Ознак порушення державного кордону прикордонники не виявили, але при більш детальному вивченні документів, які мали при собі чоловіки, у прикордонників виникли підозри, що доручення на право керування, яке надав водій, містить ознаки підробки.

Наразі автомобіль та чоловіків передано працівникам МВС.

А на ділянці відділу «Малий Березний» українськими прикордонникамиспільно зі словацькими колегами затримано 5 незаконних мігрантів, зі слів – громадян Афганістану. Інформацію про ознаки порушення кордону українські прикордонники отримали близько 15 години. Відразу було проінформовано прикордонні наряди та колег суміжної країни. В результаті прикордонниками України на українському боці в 50 м від лінії кордону було виявлено 2 незаконних мігранти. Ще 3 «шукачів» в 1 км від лінії кордону затримали словацькі прикордонники. 

В цей же час у пункт пропуску «Ягодин» на виїзд з України заїхав автомобіль  «Тойота – Лендкрузер» польської реєстрації. Під час прикордонного контролю прикордонники встановили, що відносно водія – громадянина Польщі, є інформація про можливе вивезення ним жінок за кордон з метою подальшої сексуальної експлуатації. Відразу увагу правоохоронців привернула жінка – громадянка України 1983 року народження, яка також перебувала в автомобілі. Під час проведення фільтраційних заходів виявилося, що громадянин Польщі таки дійсно намагався вивезти її за кордон з метою подальшої експлуатації в секс-індустрії. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси