Протиепідемічні заходи тривають – Луганський загін запобігає поширенню інфекції

НАЗАД
11 квiтня 2020 13:46

Прикордонники Луганського загону продовжують виконувати службові завдання в умовах карантинних обмежень

Разом з тим керівництво загону вживає усіх належних заходів для профілактики та недопущення захворювання персоналу на COVID-19.

Так, в усіх підрозділах проводиться температурний скринінг військовослужбовців безконтактними термометрами, щоденний медичний огляд, дезінфекція службових приміщень. Окрім того спеціальними розчинами обробляються місця найбільшого контакту з руками – поручні, ручки дверей. Персонал повністю забезпечений засобами індивідуального захисту за визначеним розрахунком.

Також спеціальну обробку проходять і транспортні засоби. Зокрема, у відділах прикордонної служби «Марківка» та «Білолуцьк» рятувальники підрозділу ДСНС провели спеціальну санітарну обробку службового автотранспорту та території відділу. А в прикордонному загоні для дезінфекції території та транспортних засобів, що повертаються в автопарк, прикордонники-дозиметристи використовують мобільний автомобільний комплекс спеціального призначення «SANIJET», отриманий від Королівства Норвегія в рамках міжнародно – технічної допомоги.

Завдяки своєчасним та ефективним заходам на сьогодні вдається запобігти поширенню коронавірусної інфекції серед персоналу Луганського прикордонного загону, тому прикордонники залишаються на варті.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси