«Простір можливостей» чи об’єктивна оцінка

НАЗАД
03 червня 2021 11:22

Новаторський підхід щодо можливостей кар’єрного зростання підлеглих застосувало керівництво ОКПП «Київ».

Зокрема на базі Окремого контрольно-пропускного пункту було проведено своєрідний конкурс серед прикордонників офіцерського складу під назвою «Простір можливостей».

Це абсолютно новий підхід у роботі з персоналом для його заохочення і призначення на нові посади. У ньому мали можливість взяти офіцери-прикордонники, які проходять службу у цьому підрозділі. Учасники конкурсу демонстрували теоретичні та практичні знання з прикордонного контролю та організації оперативно-службової діяльності. Оцінка службової діяльності кожного з учасників також окремо давалася безпосереднім керівником. Крім того, конкурсанти проходили психологічне тестування.  

Всього ж до конкурсу долучилось понад 30 офіцерів. За результатами конкурсу, комісія визначила п'ятірку кращих, яких буде призначено на вищі посади. Ними стали представники відділів прикордонної служби «Бориспіль-1» та «Бориспіль-2».   Переможницю, яка посіла перше місце за кількістю балів,   Юлію Сміхульську - начальника другої групи паспортного контролю третього відділення інспекторів прикордонної служби відділу прикордонної служби «Бориспіль-1» призначать на посаду заступника начальника відділення інспекторів прикордонної служби.

«Конкурс створений завдяки новаторству керівництва ОКПП.  Ми провели його вперше, але зважаючи, як позитивно його сприйняли прикордонники, ми будемо проводити його кожного року», - зазначив начальник відділу підготовки персоналу підполковник Олексій Каськов.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси