Професійний енергетик Олександр: «Не міг залишатися осторонь, коли рідна країна опинилася у небезпеці»

НАЗАД
16 грудня 2022 10:53

Прикордонник Олександр народився на півдні нашої країни, в багатонаціональному Болградському районі, зростав у місті Білгороді-Дністровському, вчився в Ізмаїлі.

Любов до роботи на землі – у сільському господарстві – і цікавість до професії енергетика дісталися йому у спадок від дідуся і батька. Прагнення продовжити родинну справу і стати гордістю батьків було в Олександра з дитинства.

Крокуючи до мети, після закінчення Ізмаїльського технікуму механізації та електрифікації сільського господарства, Олександр також опанував спеціальність інженера-енергетика в Агротехнологічній академії в Мелітополі. І вважав, що працюватиме за улюбленою професією все життя. Постійно самовдосконалювався й згодом став справжнім професіоналом в енергетичній галузі.

Відомий та шанований на півдні України енергетик має численні нагороди та відзнаки за професійну діяльність, зокрема за участь у відновленні енергопостачання після аварій і внаслідок надзвичайних природних та техногенних явищ.

У житті Олександра є й особливе захоплення – автомобільний спорт. Йому добре відоме відчуття, коли в крові вирує адреналін, адже неодноразово був учасником різних змагань - авторалі «Кубок Лиману», «Ралі Аккерман», «Ралі Северинівка».

Талановита людина завжди є багатогранною. Талант, знання і навички Олександра мають попит й у кіномитців. Він неодноразово забезпечував технічну підтримку зйомок художніх фільмів у рідному місті, на території Білгород-Дністровської середньовічної фортеці.

Такий насичений та енергійний спосіб життя Олександра врівноважував домашній затишок, кохана дружина та син. Це він цінує понад усе. 

Але 24 лютого його світ змінився. Талановитий, успішний, гарний син, коханий чоловік і турботливий батько добровільно пішов на військову службу до лав Морської охорони Державної прикордонної служби України. Каже, що не міг залишитися осторонь, коли рідна країна опинилася в небезпеці, й розуміє, що його професійні навички та уміння можуть знадобитися у протистоянні з рашистськими окупантами.

Впевнені, з такими захисниками - у ворога просто немає шансів!

І, без сумніву, Україна обов’язково переможе!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси