(ВІДЕО) Пробігти крос – підтримати «Сталевий кордон»

НАЗАД
22 квiтня 2023 17:21

Цьогоріч до традиційного академічного кросу Національної академії Держприкордонслужби України мали змогу долучитися всі охочі.

ГО «Підтримка України» та бігова спільнота Race Expert за підтримки Національної академії Держприкордонслужби, Хмельницької обласної військової адміністрації та Хмельницької міської ради організували благодійний забіг «Сталевий кордон». Дистанції на вибір були під силу кожному: 500 метрів для дітей, 1 кілометр або 3 кілометри для дорослих. До заходу, долучилися 1375 учасників, серед яких як діючі військовослужбовці, так і цивільні. Крос бігли не лише у Хмельницькому, а й у Чернівцях та Сумах.

«Тим, що ми можемо сьогодні зібратися тут, ми завдячуємо нашим воїнам, які боронять нашу державу. Кожен з нас має щодня прокидатися з думкою про те, що хтось виконує завдання на передовій, а лягати – з думкою про те, що ти сьогодні зробив аби наблизити Перемогу!», – сказав перед початком забігу ректор Національної академії Держприкордонслужби генерал-майор Олександр Луцький. Також він закликав учасників вшанувати пам'ять загиблих захисників України хвилиною мовчання.

В атмосфері єдності, заради спільної мети – підтримки потреб бойових підрозділів 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон» Гвардії Наступу, учасники пробігли обрані дистанції. Всіх, хто долучився до забігу, нагородили пам'ятними медалями та призами від спонсорів. На завершення кросу представники ГО «Підтримка України» передали українським захисникам тепловізори, планшети та інше необхідне обладнання, яке було закуплено за отримані під час забігу кошти. Також усі охочі мали змогу взяти участь у благодійному аукціоні та придбати картини або воєнні трофеї.

Всі кошти, які були зібрані під час заходу, також будуть направлені на допомогу прикордонникам мобільного загону «Сталевий кордон».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси