Про ситуацію на українсько-російському кордоні

НАЗАД
01 липня 2014 12:19

О 10.53 30 червня під час розвідувально-пошукових заходів на кордоні в Луганській області прикордонний наряд на БТР-80 підірвався на протитанковій міні. Поранено та травмовано 6 прикордонників, з них 4 ева

Підрозділи Державної прикордонної служби України у взаємодії із Збройними силами та Національною гвардією продовжують активні заходи щодо поновлення охорони та оборони державного кордону в прикордонних районах Луганської та Донецької областей.

О 10.53 30 червня під час розвідувально-пошукових заходів на кордоні в Луганській області прикордонний наряд на БТР-80 підірвався на протитанковій міні. Поранено та травмовано 6 прикордонників, з них 4 евакуйовані до польового госпіталю сил АТО. За результатами обстеження прилеглої до підриву БТР місцевості, саперами ЗС України виявлено та знешкоджено ще 9 закладених протитанкових мін.

В організації охорони кордону Держприкордонслужбою України врахована ймовірність спроб залишення терористами місця проведення АТО та проникнення на територію Росії та АР Крим як через  пункти пропуску, так і поза ними. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси