Прямуючи до омріяної Європи 5 незаконних мігрантів могли потонути в Тисі

НАЗАД
26 лютого 2016 13:36

Сьогодні близько п`ятої години ранку, на околиці селища Вилок, на березі річки Тиса, прикордонники Мукачівського загону виявили 5 невідомих осіб – двох чоловіків, двох жінок та одну дитину. Докум

Сьогодні близько п`ятої години ранку, на околиці селища Вилок, на березі річки Тиса, прикордонники Мукачівського загону виявили 5 невідомих осіб – двох чоловіків, двох жінок та одну дитину. Документів при собі вони не мали.

«Мандрівників» доправили до прикордонного підрозділу, де в ході проведення фільтраційних заходів вони повідомили, що є громадянами Афганістану. Також афганці розповіли, що за допомогою незнайомця намагались переплисти річку гумовим човном та потрапити в Європу, але човен виявився несправним. Плисти далі по повноводній річці громадяни не наважились. Після цього незнайомець утік, залишивши їх і човен, якого невдовзі знесло та потопило течією.

Цей факт вкотре доводить, що люди, які займаються незаконним переправленням осіб через кордон заради неправомірної вигоди, покидають своїх «підопічних» напризволяще не зважаючи на їх подальшу долю.

Про виявлення незаконних мігрантів українські прикордонники поінформували своїх колег з Угорщини, які перевіривши суміжну ділянку кордону ознак його порушення не виявили.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси