Привітання з Новим роком від Голови Держприкордонслужби

НАЗАД
31 грудня 2020 17:47

Сергій Дейнеко привітав з прийдешнім роком на своїй сторінці у Facebook

Шановні прикордонники! Побратими! Друзі!

Це був непростий рік.

Так уже склалося, що прикордонники завжди на передовій – чи то бойових дій, чи пандемії. І я пишаюсь тим, що виклики 2020-го ми прийняли гідно.

За високими показниками оперативно-службової діяльності нашого відомства стоять живі люди, самовіддані професіонали. Дякую кожному прикордоннику і прикордонниці, котрі, попри загрозу COVID-19, сумлінно виконують свою роботу. І повірте, у 2020-му році нам вдалося багато досягнути. А ще більше ми досягнемо в наступному!

Окремо дякую тим, хто, поділяючи мою принципову позицію у боротьбі з корупцією в лавах ДПСУ, не спокусився на пропоновані хабарі, зберіг гідність та з честю виконував завдання з охорони кордону.

Ціную кожного! Вважаю, що саме такі маленькі кроки – це і є наша велика перемога! Адже ми охороняємо не просто лінію на карті. Ми захищаємо нашу свободу, наші цінності і наше майбутнє. Бо ми з Вами – і є кордон!

А його самовідданих охоронців завжди прикриває найнадійніший тил – сім’я. Тож я бажаю, аби Новорічні та Різдвяні свята Ви зустріли в теплому родинному колі. Здоров’я, миру і злагоди у ваші домівки!

У прийдешньому році нас чекає багато нових звершень. І не менше викликів. Тому я розраховую на кожного з Вас і вірю, що разом ми зможемо все!

З Новим роком!

Слава Україні!!!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси