«Присягу ми складаємо один раз і на все життя»: Наталія Василенко

НАЗАД
19 червня 2021 13:29

Офіцерський шлях Наталії Миколаївни Василенко розпочався у 2002 році.

Після закінчення прикордонного вишу Наталію, яка щойно отримала первинне офіцерське звання «лейтенант», направили для проходження служби на південні рубежі України - до Березинського прикордонного загону. Згодом служба офіцерки продовжилась у Сімферопольському прикордонному загоні.

І вже на початок 2014 року, за плечима Наталії було понад 10 років досвіду служб у різних прикордонних підрозділах на території Автономної Республіки Крим. Буремні події приходу російських спецпризначинців, так званих «ввічливих чоловічків», офіцерка запам’ятала назавжди, - а це погрози і штурм відділу прикордонної служби.

Але це не зламало Наталію, вона залишилась вірна своєму військовому обов’язку та рідній Україні  і не перейшла на бік окупантів. Як зазначила сама Наталія Василенко, - «Присягу ми складаємо один раз і на все життя».https://www.facebook.com/watch/?v=921465062006938

Згодом без вагань продовжила служити у новоствореному Херсонському прикордонному загоні. На той час прикордонниця доклала значних зусиль для розгортання цього органу охорони кордону, зокрема опікувалась взаємодією з громадськими, волонтерськими та благодійними організаціями.

Керівництвом служби Наталія була неодноразово відмічена як справжній професіонал своєї справи.

І нині їй довірили очолити пресслужбу Донецького прикордонного загону.

Наполегливість та відданість військовому обов’язку офіцерки були відмічені і керівництвом держави.

Нещодавно Указом Президента України прикордонницю нагороджено медаллю «За військову службу Україні».

Вітаємо та бажаємо подальших успіхів!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси