Присягнули бути вірними і відданими українському народові

НАЗАД
17 лютого 2023 10:12

Лави захисників морських рубежів поповнюють вмотивовані, свідомі та відважні воїни. Маріупольський загін Морської охорони відновлюється і продовжує славетні традиції: військовослужбовці присягнули на вірність українському народові.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Словами шани і підтримки згадали побратимів, що мужньо тримали оборону рідного міста і наразі перебувають в полоні.

Бажання стати на захист України в період повномасштабної війни є свідченням того, що незламна сила духу та прагнення свободи навіть крізь віки будуть притаманні нащадкам українських козаків.

Перед тим, як вступити до лав Морської охорони майбутні моряки-прикордонники отримали свій первинний гарт – пройшли військовий вишкіл та відповідні тренування.

21-річний Іван, який також склав присягу, народився та виріс в м. Нова Каховка. У рідному місті навчався на електротехніка, працював за фахом. З початком повномасштабного вторгнення, зрозумів, що потрібно йти захищати Батьківщину, і остаточно утвердився у своєму рішенні, коли дізнався, що батьківський будинок вже обживають окупанти.

«На нашу землю вдерся підступний ворог, який зазіхає на наші території, цінності та незалежність і потрібно дати йому гідну відсіч. Стоятимемо за наших рідних і близьких, за дітей, за майбутнє української нації! Переважна більшість чоловіків з мого кола спілкування також пішли до війська або стали добровольцями. Відтепер і я в лавах захисників України. Пишаюся тим, що разом з побратимами захищатиму нашу рідну країну», – каже Іван.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси