Пріоритет – у забезпеченні соціального захисту персоналу

НАЗАД
25 квiтня 2021 08:12

В Національній академії Держприкордонслужби України днями відбулася зустріч керівництва з курсантами, які належать до категорії сиріт, позбавлених батьківського піклування та батьки яких загинули при виконанні військового обов’язку.

До участі у заході також була запрошена начальниця служби у справах дітей Хмельницької облдержадміністрації Ніна Магур. В ході зустрічі зазначеній категорії курсантів було роз’яснено вимоги законодавства України щодо особливостей соціального захисту та надано відповіді на питання, які цікавили курсантів.

В Національній академії питання соціального захисту різних категорій персоналу завжди на пріоритетному місці, регулярно здійснюється поточний моніторинг щодо виконання вимог чинного законодавства. Відповідна увага приділяється створенню належних умов для навчання, відпочинку та побуту цієї категорії курсантів, розв’язанню питань фінансового забезпечення. Увесь шлях курсантів, від вступу до випуску, супроводжується постійною батьківською турботою безпосередніх командирів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси