Пріоритет співпраці – пряма взаємодія

НАЗАД
03 травня 2023 19:09

Про це Голова Державної прикордонної служби України говорив з Президентом Сенату штату Юта США.

Джеймс Стюарт Адамс завітав з робочим візитом в Україну. Важливою частиною його поїздки стала саме зустріч з керівництвом прикордонного відомства, адже від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну виробники штату істотно допомагають прикордонному відомству України з устаткуванням, що стає у нагоді захисникам, які боронять державний кордон та протидіють ворогу.

У ході зустрічі сторони обговорили ефективність використання раніше наданого обладнання та перспективи розвитку співпраці.

Сергій Дейнеко звернув увагу присутніх на особливості роботи прикордонників у протидії ворожим дронам-камікадзе, які завдають українським захисникам чимало клопоту.

Водночас представники компаній-виробників анонсували істотне оновлення систем виявлення та протидії сумнозвісним «шахедам».

Сторони домовились скорочувати шляхи взаємодії, аби безцінна допомога ставала дієвою тут і зараз. Адже ворог не припиняє щодня вбивати українців, а вчасна протидія може істотно збільшити шанси на життя, шанси на перемогу світла над непроглядною темрявою.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси