Прикордонники України та Польщі обговорили план співпраці на 2022 рік в галузі кінології

НАЗАД
15 листопада 2021 12:44

Одним із провідних напрямків діяльності Кінологічного навчального центру Держприкордонслужби є міжнародне співробітництво.

Уже понад 10 років триває співпраця навчального центру з Центром спеціалізованої підготовки Прикордонної варти Республіки Польща, що у м. Любань. 

Так, минулого тижня в рамках міжнародного співробітництва українські прикордонники завітали до польських колег з метою обговорення питання подальшої співпраці та узгодження спільних навчальних заходів у 2022 році.

Візит відбувся в рамках реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги «Посилення охорони кордонів ЄС шляхом розвитку кінологічної навчальної діяльності, розширення, реконструкції та модернізації інфраструктури», що фінансується Норвезьким фінансовим механізмом на 2014-2021 роки у партнерстві з Кінологічним навчальним центром Держприкордонслужби України та Прикордонної служби при МВС Литви.

В ході візиту учасники заходу підбили підсумки співробітництва в рамках виконання проєкту та обговорили питання виконання заходів, проведених у 2021 році.

Прикордонники України та Польщі відмітили позитивний досвід співробітництва навчальних закладів. Така співпраця з європейськими колегами надає можливість обмінюватися досвідом, що значно підвищує можливості навчального центру та якість підготовки персоналу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси