Прикордонний виш – лідер у номінації «Вища освіта України» на XV міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти ‒ 2024»

НАЗАД
04 квiтня 2024 16:08

Представники Національної академії Держприкордонслужби України продемонстрували свої здобутки на XV міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти ‒ 2024», яка проходила у м. Київ з 27 по 29 березня.

Організувала та провела виставку компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Національна академія Держприкордонслужби брала участь у рейтинговому виставковому конкурсі з нагородженням лідерів Гран-прі у номінації «Вища освіта України», «Міжнародна діяльність», «Інноваційна й наукова діяльність» та у трьох конкурсах з тематичних номінацій.

За результатами конкурсного відбору Національна академія Держприкордонслужби визнана лідером у номінації «Вища освіта України» та відзначена дипломом за презентацію досягнень, активну участь і значний внесок у розвиток сфери освіти й науки України. За вагомий особистий внесок у зміцнення і розвиток освітнього й наукового потенціалу закладу освіти почесною грамотою нагороджено ректора Національної академії генерал-майора Олександра Луцького.

За результатами конкурсного відбору у тематичній номінації «Міжнародна співпраця як невід'ємна складова інтеграції освіти України в європейський освітній простір» золотою медаллю і дипломом організатори міжнародної виставки відзначили наукову роботу «Енциклопедія сучасного захисту та технологій підробки документів (друкований варіант та мобільний застосунок)», автором якої є викладач кафедри прикордонного контролю факультету безпеки державного кордону Олександр Сойко.

У номінації «Якісна професійна освіта – сталий розвиток української держави» найвищу нагороду («золоту» медаль і диплом) отримала наукова робота «Організація курсів дистанційного навчання для підвищення кваліфікації молодшого особового складу Державної прикордонної служби України», автором якої є викладач кафедри вогневої підготовки факультету безпеки державного кордону доктор філософії підполковник Андрій Білявець.

Золотою медаллю з врученням диплома нагороджена конкурсна робота «Інформаційна технологія оцінювання науково-технічної та інноваційної діяльності в системі вищої освіти», яка виборола першість у тематичній номінації «Упровадження сучасних цифрових технологій, проєктів і програм для підвищення якості освіти та освітньої діяльності». Авторами цієї роботи є доктор технічних наук, професор Іван Катеринчук, доктор педагогічних наук, професор полковник Олександр Діденко, кандидат педагогічних наук, доцент полковник Юрій Дем'янюк.

Усім учасникам виставки, які забезпечили результативну участь Національної академії у XV Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти», в урочистій атмосфері вручено дипломи, медалі та сертифікати.

Зазначимо, що міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти ‒ 2024» за своїм фаховим рівнем, змістовністю програми з найбільш актуальних питань модернізації сфери освіти та чисельністю учасників усіх ланок системи освіти є найбільш рейтинговою та широкомасштабною виставкою в Україні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси