Прикордонний собака Дік допоміг колезі псу Патрону погасити марку

НАЗАД
01 вересня 2022 14:38

Сьогодні у місті Черкаси відбулося погашення першої благодійної марки «Пса Патрона».

Так як відомий пес Патрон не зміг прибути на захід, на погашення марки завітали прикордонні службові собаки Дік та Лесі. Саме Діку випала честь урочисто погасити марку. 

Діку п’ять років і за цей час він дуже багато разів допомагав прикордонникам розкривати злочини. За свій вже поважний собачий вік, а йому 5 років, він час від часу виїжджає у службові відрядження на державний кордон та має багато здобутків. З його допомогою прикордонники не раз затримували як поодиноких правопорушників, так і групи осіб, в тому числі і контрабандистів.

А от подружка Діка - бельгійська вівчарка Лесі, показала під час заходу свої найкращі навички та знайшла з першого разу приховану марку.

Додамо, що у Луцьку до спецпогашення поштової марки «Пес Патрон» запросили службового собаку прикордонників Джека. Він, так само як і чотирилапий улюбленець всієї країни Патрон, такої ж породи і також натренований на пошук вибухових речовин та зброї.

Варто зазначити, що це перша офіційна благодійна марка. Кожен, хто придбає марки, стане учасником благодійного проєкту зі збору понад одного мільйона євро на машину для розмінування, а також допомоги тваринам у притулках, які розміщені по всій країні.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси