Прикордонників намагались «купити» за 5 тисяч форинтів та тисячу євро

НАЗАД
27 вересня 2018 11:30

Особа без громадянства, що прямувала з Угорщини без візи України, вирішила що 5 тисяч форинтів переконають правоохоронців не звертати уваги на цей факт.

Учора, в міжнародному аеропорту «Бориспіль»  під час оформлення пасажирів прикордонники виявили громадянина РФ, який порушив правила в‘їзду-виїзду до тимчасово окупованої території. Проте під час складання протоколу про адміністративне правопорушення від росіянина надійшла пропозиція, щодо вирішення питання його пропуску на територію України за 1000 євро.

Крім того, в пункті пропуску «Шегині» громадяни Німеччини  та Польщі, що прямували на виїзд з України, запропонували прикордонникам Мостиського загону 20 євро та 200 гривень за позачерговий пропуск через кордон.

Особа без громадянства, що прямувала з Угорщини без візи України, вирішила що 5 тисяч форинтів переконають правоохоронців не звертати уваги на цей факт.

В усіх випадках співробітники прикордонного відомства від хабарів відмовились. До Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси