Прикордонників на Донеччині підтримують капелани

НАЗАД
19 лютого 2015 16:28

Не зважаючи на постійні обстріли та напади російських найманців, прикордонники продовжують виконувати свої службові завдання на лінії розмежування між сил

Не зважаючи на постійні обстріли та напади російських найманців, прикордонники продовжують виконувати свої службові завдання на лінії розмежування між силами АТО та терористами, нерідко ризикуючи своїм життям.

Нещодавно до прикордонників Донецького загону, які зараз на передовій, завітав отець Богдан. Разом з військовослужбовцями відділу «Сартана», які несуть службу у контрольному пункті «Гнутове», в одному з бліндажів, священик провів служби Божу та вручив кожному з них іконки та хрестики.

Крім того на передову отець Богдан привіз подарунки, які зібрали віряни та жителі міста Червоноград Львівської області. Серед них окрім теплих речей, продуктів харчування, прикордонники знайшли й валентинки. І хоч вони надійшли із запізненням, військові були дуже щасливі їх отримати разом зі зізнаннями у любові до них незнайомих, але вдячних співвітчизників.

- Моральна підтримка для кожного військовослужбовця є дуже потрібною, адже на них випали нелегкі  випробування, - сказав отець Богдан.

Також він зазначив, що капелани не просто моляться з військовослужбовцями, а роблять спільну справу - обороняють рідну землю. І сьогодні дуже важливо, щоб військовослужбовці не втратили духовний спокій, а війна та зло не осіло в їхніх душах.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси