Прикордонники «спіймали» майже 2 тисячі банок оселедця

НАЗАД
01 квiтня 2013 11:17

 

Неабиякий «улов» вдалося спіймати прикордонникам Харківського загону у минулі вихідні.

&n

 

Неабиякий «улов» вдалося спіймати прикордонникам Харківського загону у минулі вихідні.

Проводячи патрулювання на ділянці відділу «Тимофіївка», що в Харківській області, вартові кордону за допомогою спеціальних технічних засобів по веденню спостереження помітили автомобіль «УАЗ». Перетнути українсько-російський кордон поза пунктом пропуску на цьому авто намагався наш співвітчизник, житель одного з прикордонних сіл. Проте при наближенні прикордонного наряду до транспортного засобу чоловік намагався втекти на територію Росії. Вже за деякий час горе втікача затримали та повернули російські прикордонники, яких поінформували охоронці кордону.

Оглядаючи автівку, правоохоронці з’ясували, що 51-річний українець хотів доправити в Україну 1900 банок оселедців.  Чоловік пояснив,  що товар він придбав на одному з оптових ринків Росії з метою його подальшої реалізації. Товаросупровідних або будь-яких документів на продукт харчування порушник надати не зміг.

Наразі вказаного громадянина разом із вилученим товаром передали в митницю. Вартість конфіскованої автівки разом з товаром склала понад 66 тисяч  гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси