Прикордонники зустрічають учасників юнацького чемпіонату Світу з легкої атлетики

НАЗАД
09 вересня 2013 14:09

До чемпіонату світу з легкої атлетики, що проходитиме в Донецьку, залишилось п’ять днів, проте співробітники Державної прикордонної служби Украї

До чемпіонату світу з легкої атлетики, що проходитиме в Донецьку, залишилось п’ять днів, проте співробітники Державної прикордонної служби України вже зустріли 27 команд в кількості 293 особи. Вони змагатимуться за золоті медалі у 40 дисциплінах.

Оформлення учасників чемпіонату проходить швидко, а самі вони прибувають у доброму гуморі та з надією посісти призові місця. Переважна більшість спортсменів оформляється в аеропортах Борисполя та Донецька. Зазначимо, що Державна прикордонна служба України вже має достатній досвід пропуску пасажирів під час спортивних свят. Так, під час чемпіонату Європи з футболу в 2012 році на кордоні було введено ряд новацій, що дозволили  в 2,5 рази зменшити час перевірки в пунктах пропуску та значно прискорити оформлення. Зокрема, для авіаційних пунктів пропуску запровадили систему отримання попередньої інформації про пасажирів від авіакомпаній та використання її для скорочення часу прикордонного оформлення осіб, які прилітають в Україну. Наразі, запроваджені до турніру новації, ефективно використовуються й після чемпіонату. Тому оформлення учасників чемпіонату світу з легкої атлетики в Донецьку проходить на високому рівні та без будь-яких ускладнень.

За інформацією оргкомітету турніру, по завершенню подачі попередніх заявок Донецьк мають відвідати спортсмени, тренери та офіційні представники команд, загальною кількістю більше 2 тисячі осіб, які представлятимуть 166 федерацій-членів ІААФ. Така кількість делегацій може стати другою за всю історію подібних чемпіонатів, поступившись лише Чемпіонату 2005 року в Маракеші (Марокко), в якому взяли участь 177 команд. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси