Прикордонники зупинили учасників музикального гурту, які порушили порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим

НАЗАД
19 липня 2015 17:26

П’ятьох громадян України, які порушили порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим зупинили сьогодні  прикордонники Бердянського загону.  

П’ятьох громадян України, які порушили порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим зупинили сьогодні  прикордонники Бердянського загону.  Під час здійснення перевірки учасників музикального гурту, які прямували з АР Крим через контрольний пункт в'їзду виїзду «Чонгар»,  прикордонниками було встановлено, що один з чоловіків зазначеного колективу потрапив на тимчасово окуповану територію через не діючий пункт пропуску. Згодом в  ході проведення розбору та встановлення обставин в одному з документів прикордонниками було виявлено грошові кошти у розмірі 25 тисяч російських рублів. За фактом виявлення коштів співробітники Держприкордонслужби проінформували працівників міліції. З пояснень власника документу 23-річного українця стало відомо, що гроші він забув забрати з документу. Згодом після проведення фільтраційних заходів прикордонники виявили у всіх членів музикального гурту, окрім паспортів громадян України, ще й документи для виїзду за кордон, а також квитки на літак  Новосибірськ – Сімферополь.  Відносно зазначених громадян були складені адміністративні документи за порушення статті 204-2 КУпАП. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси