Прикордонники зупинили трьох грузинів та іракця, які прямували до країн ЄС

НАЗАД
07 квiтня 2016 14:24

Учора прикордонники Чопського та Мостиського загонів затримали чергових 4 «шукачів щастя», які прямували в обхід пунктів пропуску до країн ЄС. Трьох невідомих чоловіків кавказької зовні

Учора прикордонники Чопського та Мостиського загонів затримали чергових 4 «шукачів щастя», які прямували в обхід пунктів пропуску до країн ЄС.
Трьох невідомих чоловіків кавказької зовнішності, що з’явились у прикордонні, помітили місцеві жителі  та повідомили правоохоронців відділу «Ужгород». В результаті, прикордонники відразу розпочали пошукові заходи та 250 метрів від лінії державного кордону затримали порушників.  Ними виявились громадяни Грузії, які при собі мали закордонні паспорти. Чоловіки зізнались, що мали намір незаконно перетнути кордон з метою подальшого працевлаштування в країнах Євросоюзу. 
Наразі громадян Грузії затримано для встановлення обставин правопорушення та складено адміністративно-процесуальні документи за ч. 2 ст. 204-1КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». 
А на Львівщині   прикордонники Мостиського загону затримали іракця, який пішки прямував до сусідньої Польщі. 
Про підозрілого чоловіка арабської зовнішності, який вийшов із маршрутного таксі та попрямував в бік кордону, прикордонникам також повідомили місцеві мешканці. Попередньо встановлено, що затриманий 23-річний хлопець є студентом одного із вишів України. Напередодні він приїхав до Львова, нібито до своєї дівчини, однак замість відвідання львівських кав’ярень вирішив попрямувати відразу до Польщі. Власних намірів незаконно перетнути українсько-польський кордон за заздалегідь прокладеним маршрутом він не заперечував. 
Чоловіка затримано та поміщено в пункт тимчасового тримання Мостиського прикордонного загону. Міру покарання за спробу незаконного порушення державного кордону України вирішить суд.
 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси