Прикордонники зупинили біля кордону троє грузинів та молдованина

НАЗАД
12 листопада 2014 12:08

Двох незаконних мігрантів виявили учора вдень прикордонники відділу «Горонглаб» Мукачівського загону на Закарпатті. Охоронці кордону помітили невідомих за допомогою переносного тепловіз

Двох незаконних мігрантів виявили учора вдень прикордонники відділу «Горонглаб» Мукачівського загону на Закарпатті. Охоронці кордону помітили невідомих за допомогою переносного тепловізора. Вже за кілька хвилин правоохоронці зупинили чоловіків, які рухалися в бік державного рубежу. Як з’ясувалося після їхнього затримання, в обох були відсутні документи. Також з їхніх слів стало відомо, що вони є громадянами Грузії. Наразі затриманих доставили до прикордонного підрозділу, де складено документи про адмінправопорушення.

Ще двох порушників, які намагалися незаконно перетнути кордон із Молдови в Україну, затримали прикордонники відділу «Степанівка» Білгород-Дністровського загону на Одещині. Прикордонний наряд місцевого пункту пропуску «Розалівка» помітив невідомих звіддаля та повідомив прикордонний патруль. Оперативна група наздогнала та зупинила двох чоловіків за 30 метрів від держрубежу, між молдовським населеним пунктом Стара Андріяшівка та українським Розалівка. Чому громадянин Грузії та громадянин Молдови намагалися перетнути кордон поза пунктом пропуску, наразі встановлюється.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси