(ВІДЕО) Прикордонники-зв'язківці бригади «Сталевий кордон» забезпечують зв'язок між підрозділами у будні і у свято.

НАЗАД
16 листопада 2023 08:44

Сьогодні в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення та зв'язку.

Прикордонники-зв'язківці бригади Гвардії наступу «Сталевий кордон» забезпечують та контролюють зв'язок між підрозділами  у будні і у свято.

У зонах ведення бойових дій, де бойова обстановка змінюється щохвилини, вчасне реагування та передача інформації між підрозділами, часто визначає успіх або невдачу на полі бою.

Забезпечення надійного, швидкого та безперебійного каналу для обміну інформацією між військовими не тільки покращує загальну боєздатність та ефективність підрозділу, але й прямо впливає на безпеку особового складу, який отримує інформацію про переміщення ворожих сил. Зв'язківці «Сталевого кордону» здійснюють постійне забезпечення та контроль за зв'язком між підрозділами, оперативністю передачі інформації та захищеністю каналів передачі інформації.

«Нам потрібно в кожен момент часу забезпечити канал для приймання та передавання інформації, тому у своїй роботі ми використовуємо різні види зв'язку, починаючи від супутникового та закінчуючи дротовим, в залежності від стратегічно-оперативної обстановки», –зазначає Дмитро технік інформаційних систем відділу зв'язку 15 мобільного прикордонного загону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси