Прикордонники зустрілися зі старшокласниками

НАЗАД
02 березня 2024 08:34

Представники Національної академії провели профорієнтаційні заходи з вихованцями Військового ліцею Держприкордонслужби України та зі старшокласниками навчальних закладів Закарпатської області.

Під час зустрічей викладачі та курсанти розповіли молоді про професію прикордонника, аспекти офіцерської кар’єри у відомстві, про умови вступу та перспективи навчання в Національній академії. Також школярам продемонстрували тематичні інформаційні відео.

Крім того, у Військовому ліцеї Держприкордонслужби України прикордонники продемонстрували технічні засоби прикордонного контролю, зразки озброєння та спеціальних засобів. Ліцеїсти мали можливість випробувати прилади оптичного спостереження, засоби зв’язку, роздивитися безпілотні літальні апарати, а також спробувати свої сили у тренувальних сутичках з рукопашного бою з курсантами академії. Кінологи академії познайомили учнів з чотирилапими помічниками охоронців кордону – службовими собаками.

Старшокласники активно долучалися до обговорення, запитували про спеціальності, за якими здійснюється підготовка офіцерів-прикордонників, про вступну кампанію, цікавилися навчальним процесом.

Нагадаємо, що в Національній академії Держприкордонслужби України триває вступна кампанія 2024 року. За детальною інформацією звертайтесь до приймальної комісії за номером телефону 097 251 51 14, або шукайте у розділі «ВСТУПНИКУ» на офіційному сайті НАДПСУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси