Прикордонники зустрілися з дітьми напередодні відзначення Дня захисника України

НАЗАД
29 вересня 2018 14:33

Під час заходу прикордонники розповіли про історію створення прикордонної служби, ознайомили дітей з сучасною діяльністю Держприкордонслужби.

Державна прикордонна служба України спільно з іншими силовими структурами, волонтерськими та громадськими організаціями продовжує проведення заходів національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Так, сьогодні напередодні відзначення Дня захисника України військовослужбовці 10 окремого загону оперативного реагування «ДОЗОР» долучилися до проведення «Патріотичного Табору Військового Вишколу» із залученням дітей та молоді  міста Києва.

Участь в «Патріотичному Таборі Військового Вишколу» Держприкордонслужба приймає вже третій рік поспіль у взаємодії з   благодійною організацією «Благодійний Фонд «Криївка Вільних».

«Патріотичний Табір Військового Вишколу» спрямований на профорієнтаційну роботу, національне-патріотичне виховання молоді, формування високих моральних цінностей на прикладі кращих бойових традицій  захисників Української держави.

Цього річ до військового Вишколу окрім прикордонників також долучилися Спеціальний Центр швидкого реагування та гуманітарного розмінування ДСНС України, Кавалерійська рота патрульної поліції Києва, Національна поліція, Національна гвардія України, Волонтерська група «Медична команда швидкого реагування «Вітерець», Громадська спілка «Всеукраїнське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО».

Під час заходу прикордонники розповіли про історію створення прикордонної служби, ознайомили дітей з сучасною діяльністю Держприкордонслужби, продемонстрували сучасні зразки амуніції, технічні засоби охорони державного кордону, в тому числі ті, які використовуються військовослужбовцями в районі проведення операцій Об’єднаних сил.

Діти отримали змогу на практиці вдосконалити свої знання з тактичної медицини, плетіння маскувальних сіток, поспілкуватися із прикордонниками - учасниками АТО, приміряли елементи форми одягу і екіпірування та сфотографуватися на згадку.

Найменші учасники Вишколу підготували малюнки та листи для захисників України, що виконують завдання в районі проведення операцій Об’єднаних сил.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси