Прикордонники зупинили в пунктах пропуску 3 автомобілі з підробленими та невідповідними документами

НАЗАД
15 грудня 2016 10:29

Прикордонники Одеського загону під час перевірки вантажного автомобіля «ДАФ», який прямував через пункт пропуску «Іллічівський–м/п» виявили невідповідність документів на транспортний засіб.

Прикордонники Одеського загону під час перевірки вантажного автомобіля «ДАФ», який прямував через пункт пропуску «Іллічівський–м/п» виявили невідповідність документів на транспортний засіб. В ході проведення огляду прикордонники та представники фіскальної служби  встановили, що ідентифікаційні номери складових частин автомобіля не відповідають записам у реєстраційних документах. Стосовно водія, громадянина Азербайджану, складено протокол про адміністративне правопорушення та проінформовано представників Національної поліції.

Ще одного водія, громадянина Росії, який прямував до України автомобілем «Газель» прикордонники зупинили в пункті пропуску «Бачівськ», що на Сумщині. Під час перевірки транспортного засобу з’ясувалось, що номери складових частин причепу теж не відповідають записам у реєстраційних документах.

Також під час перевірки автомобіля «Фольксваген», який прямував до України через пункт пропуску «Виступовичі», прикордонники Житомирського загону виявили у водія підроблений страховий поліс на автомобіль. За даними фактами прикордонники проінформували представників Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси