Прикордонники зупинили у КПВВ «Новотроїцьке» українку, яка везла одяг на понад 200 тисяч гривень

НАЗАД
15 вересня 2016 09:50

Партію одягу в асортименті на понад 200 тисяч гривень затримали учора на лінії розмежування. Автомобіль з товаром прикордонники Донецького загону спільно з працівниками фіскальної служби зупинили у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке».

Партію одягу в асортименті на понад 200 тисяч гривень затримали учора на лінії розмежування. Автомобіль з товаром прикордонники Донецького загону  спільно з працівниками фіскальної служби зупинили у контрольному пункті в’їзду-виїзду  «Новотроїцьке». Громадянку України, яка везла товар разом з автомобілем та вантажем передано представникам ДФС для подальшого правового рішення.

Через порушення правил переміщення  вантажів в зоні АТО  зведеною мобільною групою було затримано ще 2 транспортних засоби. Один із автомобілів з вантажем кишенькових ліхтарів затримали в районі патрулювання на Донеччині. Інший - прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби затримали на Луганщині. Транспортний засіб, який спинили на напрямку шахти «Родіна», прямував у бік неконтрольованої території з 53 лічильниками води, газу та водяними насосами.

Дані транспортні засоби та товар, який попередньо оцінено на 33 тисячі гривень, передано ДФС для прийняття правового рішення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси