Прикордонники зупинили трьох громадян, які намагались дати хабарі

НАЗАД
19 березня 2017 12:35

У Держприкордонслужбі продовжуються заходи щодо протидії корупції та злочинності серед персоналу прикордонного відомства, а також втягування прикордонників у протиправну діяльність

У Держприкордонслужбі продовжуються заходи щодо протидії корупції та злочинності серед персоналу прикордонного відомства, а також втягування прикордонників у протиправну діяльність.

Три випадки надання неправомірної вигоди зафіксували вчора прикордонники Львівського та Краматорського загонів.

Під час перевірки документів, громадянин Молдови, який прямував через пункт пропуску «Грушів» запропонував грошову винагороду для безперешкодного пропуску на територію України. Співробітники Держприкордонслужби зупинили чоловіка та проінформували представників Нацполіції.

Ще двох громадян України, які прямуючи на тимчасово неконтрольовану територію спробували дати прикордонному наряду грошові кошти зупинили на контрольних пунктах в’їзду – виїзду «Мар’їнка» та «Майорське».

За даними  випадками прикордонники направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Відмітимо, що в прикордонному відомстві чітко витримується принципова позиція в боротьбі з корупцією. Протидія корупції, поряд із забезпеченням безпеки на державному кордоні, була і залишається пріоритетною для Державної прикордонної служби України.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси