Прикордонники зупинили на лінії розмежування вантажі на суму понад 2 мільйони гривень

НАЗАД
03 листопада 2016 09:47

Прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з представниками фіскальної служби зупинили в контрольних пунктах в’їзду–виїзду 8 транспортних засобів, якими громадяни намагалися перевезти через лінію розмежування різноманітні вантажі на суму

Прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з представниками фіскальної служби зупинили в контрольних пунктах в’їзду–виїзду  8 транспортних засобів, якими громадяни намагалися перевезти через лінію розмежування різноманітні вантажі на суму понад 2 мільйони гривень.

Під час перевірки 4 автомобілів марок «Фольксваген, «Мітсубіші», та «Кіа», які прямували на неконтрольовану територію прикордонники та представники фіскальної служби виявили трикотаж, будівельні матеріали, одяг, продукти харчування, мобільні телефони, картки поповнення мобільних операторів, музичні інструменти та запчастини до автомобілів. Загальна сума оцінки конфіскату склала понад 1,9 мільйонів гривень.

Ще дві автівки з вантажем продуктів харчування та товарами народного споживання зупинили в контрольному пункті в’їзду–виїзду «Майорське» прикордонники Краматорського загону та представники фіскальної служби. Транспортні засоби прямували на неконтрольовану територію. Конфіскат вартістю близько 40 тисяч гривень передали зведеній мобільній групі для прийняття правового рішення.

Також спільні оглядові групи виявили вчора на КПВВ «Майорське» та «Гнутове» двох водіїв, які мали намір перемістити транспортними засобами з неконтрольованої території два квадроцикли без відповідних документів.  Водіїв та виявлений вантаж прикордонники передали представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси