(ВІДЕО) Прикордонники зупинили на кордоні 9 автомобілів з контрабандними сигаретами

НАЗАД
06 лютого 2017 10:38

Тайники із сигаретами у 9 автомобілях виявили протягом доби співробітники Держприкордонслужби та працівники митниці у пунктах пропуску на державному кордоні.

Тайники із сигаретами у 9 автомобілях виявили протягом доби співробітники Держприкордонслужби та працівники митниці у пунктах пропуску на державному кордоні.

Двічі приховані сигарети виявили прикордонники Чопського загону в пункті пропуску «Тиса».  В паливному баку, в задніх колісних арках та під заднім бампером автомобілів «Мерседес» та «Крайслер» двоє наших співвітчизників намагалися перемістити майже 1150 пачок сигарет.  Разом з сигаретами вилучено і іномарки, якими українці везли контрабандний товар.  

Так само двічі виявляли приховане куриво прикордонники Чернівецького загону у пункті пропуску «Порубне». Громадянин Румунії та громадянин України перевозили понад 460 пачок сигарет в спинці заднього сидіння, в запасному колесі та в пасажирському сидінні. Загальна сума виявлених сигарет, легковика й вантажівки «Вольво» 2004 року випуску склала понад 750 тисяч гривень.

Так само двічі виявляли контрабандні тютюнові вироби прикордонники Луцького загону у пункті пропуску «Ягодин» сьогодні та учора вранці. Сьогодні на світанку українець, який прямував до сусідньої країни автомобілем «Опель», хотів перевезти майже 320 пачок сигарет. Він приховав куриво в газове обладнання та під обшивкою авто. Ще один наш співвітчизник планував перевезти до Польщі 190 пачок сигарет учора, поклавши їх в багажник іномарки  «Фольксваген» серед особистих речей.

Два рази виявляли сховки і прикордонники Львівського загону в пунктах пропуску «Володимир-Волинський» та «Устилуг». Сигарети у кількості 280 пачок прикордонники виявили під одним із вагонів поїзда та під заднім сидінням автомобіля «Фіат».

Крім того, виявили контрабандний товар прикордонники Мостиського загону у пункті пропуску «Краківець». Громадянин Польщі повертався додому автомобілем «Полонез», сховавши 280 пачок сигарет у ніші для запасного колеса.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси