Прикордонники зупинили два автомобілі з невідповідними номерами кузовів

НАЗАД
16 жовтня 2018 11:16

Два автомобілі з невідповідними номерами виявили співробітники Держприкордонслужби минулої доби на адмінмежі з ТОТ АР Крим та на кордоні з Молдовою.

Прикордонники Бердянського загону в КПВВ «Чонгар», на виїзд до ТОТУ АР Крим, виявили невідповідність ідентифікаційного номеру на рамі автомобіля та у реєстраційному документі автомобіля «Шевроле» 2012 року випуску. За кермом авто був громадянин України.

На порушника складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах). Водія разом з автомобілем передано представникам Нацполіції.

А прикордонники Подільського загону в пункті пропуску «Тимкове» виявили невідповідність ідентифікаційного номера кузова автомобіля «Форд» з даними, зазначеними в реєстраційних документах. На водія, громадянина Молдови, який їхав в Україну, складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах». Автомобіль не пропущено через державний кордон, власник на транспортному засобі повернувся у Молдову.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси