Прикордонники зупинили 3 турків, сирійця та алжирця під час спроби незаконного перетину кордону

НАЗАД
01 сiчня 2018 12:35

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону у пункті пропуску «Чоп-залізнична станція» зупинили трьох іноземців. Під час перевірки у 3 громадян Туреччини, які прямували на виїзд з України, прикордонний наряд виявив підроблені паспорти.

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону  у пункті пропуску  «Чоп-залізнична станція» зупинили трьох іноземців. Під час перевірки у 3 громадян Туреччини, які прямували на виїзд з України, прикордонний наряд виявив підроблені паспорти. Зокрема у документах чоловіка, дружини та їхньої дитини 3-х років були замінені сторінки з установчими даними та виявлено підроблені відмітки Держприкордонслужби. Іноземці їхали поїздом до Відня. Наразі осіб затримано на термін до 3-х діб з метою з’ясування обставин правопорушення.

До Ужгородського відділу поліції в Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених ст.358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів). Варто зазначити, що в Україну іноземці прибули по дійсним закордонним паспортам громадян Туреччини.

Крім того, сьогодні вночі та учора ввечері на Львівщині та Буковині прикордонники затримали 2 нелегальних мігрантів, які планували перетнути кордон з країнами ЄС на "зеленому кордоні". Прикордонники відділу «Павловичі» Львівського загону затримали вночі за 50 метрів від кордону з Польщею громадянина Сирії.

А прикордонники відділу «Черепківка» Чернівецького загону по інформації дільничного інспектора прикордонної служби, за 200 метрів від лінії кордону з Румунією, зупинили громадянина  Алжиру.

Обидва іноземці були без документів. На обох осіб складено протокол за спробу незаконного перетину кордону. Наразі вони утримуються в пункті тимчасового тримання загонів.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси