Прикордонники знайшли в двох мікроавтобусах та легковику понад 1,2 тисячі пачок курива

НАЗАД
22 лютого 2018 10:22

Учора ввечері та сьогодні вночі прикордонники Мукачівського та Львівського загонів зупинили на кордоні три автомобілі з прихованими сигаретами.

Учора ввечері та сьогодні вночі прикордонники Мукачівського та Львівського загонів зупинили на кордоні три автомобілі з прихованими сигаретами.

На Закарпатті через це в пункті пропуску «Лужанка» громадянин Угорщини позбувся свого авто. 36-річний іноземець виїжджав з України автомобілем «Рено Трафік». Під час його поглибленого огляду прикордонники спільно з митниками виявили 250 пачок сигарет. Угорець запакував ними конструктивні порожнини транспортного засобу. Сигарети та автівку в іноземця вилучили встановленим порядком. Сума їх оцінки склала понад 270 тисяч гривень.

А сьогодні вночі в пункті пропуску «Рава-Руська» на виїзд з України на смузі руху «зелений коридор» прикордонники Львівського загону зупинили дві іномарки для додаткової перевірки. В автомобілі «Фольксваген» під керуванням жителя Рівненщини оглядова група знайшла 630 пачок з акцизними марками. Вони були приховані у ніші подвійної підлоги та в порогах авто. А в мікроавтобусі «Форд», яким їхав житель Хмельниччини, знайдено 340 пачок сигарет різних марок з акцизними марками України. Вони знаходились під декоративною обшивкою стелі багажного відділення автомобіля.

В обох випадках авто та сигарети вилучено, сума їх оцінки встановлюється. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси