Прикордонники зірвали спроби переправити до Румунії та Польщі 24 ящиків сигарет

НАЗАД
09 липня 2016 10:53

Державна прикордонна служба України здійснює системні заходи з протидії тютюновій контрабанді на державному кордоні. Зокрема, чергові контрабандні сигарети затримали на кордоні з Румунією та Польщею.

Державна прикордонна служба України здійснює системні заходи з протидії тютюновій контрабанді на державному кордоні. Зокрема, на найбільш активних напрямках ділянки посилені мобільними групами, активно використовуються технічні засоби, відбувається тісна співпраця з взаємодіючими структурами та представниками громадських формувань тощо. Впроваджений комплекс заходів дозволяє викривати порушення ще на підступах до кордону. Так, вчора та сьогодні вранці контрабандні сигарети затримали на кордоні з Румунією та Польщею.

Прикордонниками відділу «Красноїльськ» було припинено спробу незаконного переправлення через українсько-румунський кордон 14 ящиків з куривом. Прикордонний наряд викрив порушників у ході моніторингу території прилеглої до держрубежу. Помітивши правоохоронців, зловмисники покидали свої ноші та вдались до втечі. Наразі тривають заходи з їх пошуку. Водночас, на місці виявлення невідомих осіб, прикордонники знайшли ящики з тютюновими виробами. Сигарети доставлено до прикордонного підрозділу та після повного підрахунку будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області.

Інші ділки планували переправити сигарети в Польщу за допомогою гумового човна через річку Західний Буг. Проте про їх наміри оперативні співробітники прикордонного відомства довідалися завчасно. Спочатку на цьому напрямку прикордонники неподалік кордону виявили легковий автомобіль за кермом якого перебував наш співвітчизник, а у ході перевірки ліній держрубежу на березі річки – гумовий човен та 10 ящиків сигарет. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси