Прикордонники зіграли у футбол на благодійному турнірі

НАЗАД
27 лютого 2023 15:35

Прикордонники Волинського загону взяли участь у благодійному футбольному турнірі, який учора відбувся у Луцьку.

У спортивному протистоянні зійшлося п'ять команд. За кожну із них виступили легенди українського футболу, які без вагань відгукнулись на запрошення організаторів турніру. Разом із прикордонниками зіграв відомий футболіст Євген Селезньов.

Футболісти показали цікаву та видовищну гру. Темп матчів свідчив про азарт та волю до перемоги усіх команд, жодна з яких не грала упівсили. Турнір пройшов у дружній, теплій атмосфері, а вболівальники отримали масу позитиву від безлічі яскравих та хвилюючих епізодів й неприхованих емоцій від невикористаних гольових моментів.

На завершення турніру відбулося нагородження учасників. Команди отримали кубки та подарунки від організаторів змагань. Але найголовніше те, що усі разом доєдналися до благої справи задля спільної мети – зібрати кошти на автомобіль для добровольчого батальйону «Арей». Загалом спільними зусиллями для 7-ого окремого батальйону «АРЕЙ» Української Добровольчої Армії 129-ї Окремої Бригади Сил оборони на заході вдалось зібрати близько 100 тисяч гривень.

«Разом наближаємо день нашої Перемоги! Коли ми згуртовані у прагненні якнайшвидше вигнати ворога з нашої землі, то це неодмінно станеться. Слава нашим захисникам, волонтерам та усім, хто допомагає нищити окупанта. Слава Україні!» - зазначив під час турніру представник прикордонного загону Сергій Маціюк.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси