Прикордонники зіграли товариський матч з ветеранами ФК «Дніпро»

НАЗАД
02 травня 2016 11:12

Нещодавно в місті Дніпропетровськ на стадіоні Молодіжного парку відбувся товариський матч між прикордонниками Східного регіонального управління та ветеранським складом футбольного клубу «Дніпро&a

Нещодавно в місті Дніпропетровськ на стадіоні Молодіжного парку відбувся товариський матч між прикордонниками Східного регіонального управління та ветеранським складом футбольного клубу «Дніпро». Матч був приурочений до 25 річниці створення прикордонного відомства.

Слід зазначити, що футбольна команда «Дніпра» напередодні вже приїздила в зону АТО та проводила там товариський матч з прикордонниками. Матч-відповідь видався теж цікавим та напруженим, адже не кожного дня доводиться грати проти легенд українського футболу, яку очолив діючий тренер ФК «Дніпра» Мирон Маркевич.

«Ми шукаємо різні способи дати можливість відпочити і морально, і фізично, нашим військовослужбовцям, особливо тим, хто виконує завдання в зоні проведення антитерористичної операції. На полі сьогодні – всі діючі військовослужбовці, це і молодший сержантський і офіцерський склад» – зазначив заступник начальника Східного регіонального управління Олександр Польніков.

Матч закінчився в нічию із рахунком 1:1, проте як і гравці так і гості отримали чудові враження та масу задоволення. Після закінчення матчу всі бажаючі мали змогу сфотографуватись із легендами футболу та отримати чудові подарунки на згадку.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси