Прикордонники зі складу ООС отримали волонтерську допомогу

НАЗАД
27 жовтня 2021 12:05

Днями до прикордонників на Донеччині від громадської організації «Ветерани російсько-української війни «Нескорені» Здолбунівської ОТГ» надійшла волонтерська допомога.

Серед подарунків маскувальна сітка та тканина для обладнання бліндажів. Волонтери виготовили для прикордонників маскувальну сітку завдовжки більш як 100 метрів.

Загалом волонтерська організація «Нескорені» об'єднує людей з різних регіонів України, що займаються виготовленням маскувальних засобів, сітки, костюми тощо та постійно доправляють їх військовим в район операції Об'єднаних сил.

«Вдячні волонтерам за допомогу. Засоби приховування завжди дуже актуальні, адже це розхідний матеріал, що може втратити свої маскувальні властивості. І тому додаткові комплекти для маскування стануть у пригоді прикордонним підрозділам, що виконують завдання на лінії зіткнення», - звернувся до волонтерів начальник Донецького прикордонного загону Валерій Падитель.

Отримані дарунки одразу були вручені екіпажу БТР, який за підсумками змагань під час проведення навчально-методичних зборів показав найкращий результат.

Українці продовжують займатися нелегкою справою – волонтерською допомогою українському війську. І це цілком підтверджує єдність цивільного населення та військових у прагненні відбити російську збройну агресію.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси